gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

5 poäng i SvD och 4 poäng i DI till Gérard Bertrand - Ward Wines

In English En français

5 poäng i SvD och 4 poäng i DI till Gérard Bertrand

“Från soliga läget La Clape, vid medelhavskusten i Languedoc, levererar Gérard Bertrand maffiga viner av grenache, syrah och mourvèdre. Vinets täta, mörka frukt-, ört- och fattoner, gör sig bra till rosmarinkryddat lamm, gärna med ugnsrostad aubergine och paprika

 

Recension SvD 5 poäng

5p – Svenska Dagbladet Näringsliv, mars 2016

 

4 poäng dagens industri

4p – Dagens industri, maj 2016

 

Prova vinet idag

Château L'Hospitalet La Réserve Rouge

Château L’Hospitalet La Réserve Rouge

Art nr: 7314201

179:-

Volymen är 750ml

Ward Wines & VännerGå med i Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.