gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Mölstad utser Les Launes som sitt röda favoirtvin 2016! - Ward Wines

In English En français

Mölstad utser Les Launes som sitt röda favoirtvin 2016!

Crozes-Hermitage Les Launes 2012
149 kr, nr 2800, Rhône, Frankrike, rött, kryddigt & mustigt.


”Årets röda. Ett stiligt syrahvin med allt på plats: rikt mörkbärigt med choklad, örter, pepprighet och lång eftersmak. Smakar bäst till en örtkryddad lammstek.”

– Mikael Mölstad – SvD Näringsliv 30 december 2016

tarning_svd_6p

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.