gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Delas Saint-Esprit – vinet som sticker ut! - Ward Wines

In English

Delas Saint-Esprit – vinet som sticker ut!

Delas Saint-Esprit - Vinet som sticker ut - Ward Wines

 

Delas Saint-Esprit är ett Côte-du-Rhônevin som skiljer ut sig. Så gott som alla andra Côte-du-Rhône-viner domineras av druvan grenache, kryddat med lite syrah. Delas Saint-Esprit är tvärtom, syrah kryddat med grenache. Lite pepprigare, lite kaxigare! Servera 16-18 grader till lördagsbiffen med krämig potatisgratäng och ugnsbakade tomater.


Recension SvD 6 poäng

Lysande syrah-vin från en av de bästa och mest kända vinfamiljerna i norra Rhône, berömd för sina Hermitage-viner. Vinet är gjort lite i samma stil med djup skogsfrukt, kryddörter, lakrits och peppartoner. Lång eftersmak med fattoner.

– SVD 6 maj


Vinordic Wine Challenge

– Vinordic Wine Challenge 2016


Mischa Billings personliga val ”budget-rött”.

– Femina nr 2, 2017


”…extremt bra för det priset.”

– Ann Svensson, Ljusdalsposten, maj 2016

 

 

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.