gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Upptäck Trumer Privatbrauerei - 400 år av perfektion - Ward Wines

In English

Upptäck Trumer Privatbrauerei – 400 år av perfektion

Trumer Gaerkeller

Trumer Privatbrauerei har bryggt öl i över 400 år i enlighet med ”Reinhetsgebot”. Detta innebär att ölen enbart får innehålla de fyra ingredienserna vatten, malt, humle och jäst. Ölen jäser sedan i öppna jäskar under tre veckor då den karaktäristiska och tillfredsställande smaken utvecklas. Bryggmästaren undviker avsiktligen att tillsätta extrakt och använder sig endast av naturlig humle från utvalda humlebönder och världens bästa växtområden.

Ölet och bryggeriet kontrolleras regelbundet av Slow Brewing Institute enligt strikta regler. Detta gör Trumer Privatbrauerei till ett utav 26 prisbelönta bryggerier från länderna Österrike, Tyskland, Italien och Schweiz.

 

 

”Vi vill se vad vi brygger. Därför använder vi oss av öppna jäskar. Med vårt unika, patenterade jäsningssystem avlägsnar vi naturliga tanniner och bitterämnen genom försiktigt handarbete. Bara på detta sätt kan vi uppnå den unika milda smaken och balansen i våra öl. Bra öl tar tid. Därför brygger vi med filosofin om slow brewing vilket ger vår öl mer tid att mogna. Resultatet: en enastående smak.”

Trumer Pils

Trumer har vunnit flest utmärkelser utav alla pilsner i USA


Foto: www.trumer.at

 

 

Upptäck den prisbelönta Trumer Pils!

Trumer Pils

Trumer Pils

Art nr: 8120603

18:-

Volymen är 330ml

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.