gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Nu lanseras Cuvée Sir Winston Churchill 2008. Läs Richard Juhlin’s fina omdöme och recension. - Ward Wines

In English

Nu lanseras Cuvée Sir Winston Churchill 2008. Läs Richard Juhlin’s fina omdöme och recension.

94 poäng – potential för framtiden 97p!

”Så vacker och omfamnande från start. I likhet med många av de stora champagnerna från de ledande champagnehusen har man med 08:an lyckats förena årgångens höga potential med en avrundad charm på ett betydligt bättre sätt än man gjorde med de närbesläktade 96:orna. I det senare fallet var man tvungen att vänta länge innan den vresiga syran integrerats med rostningen och den prunkande frukten. Här lyfter man direkt till svindlande höjder på ett apelsinblomsdoftande tema med nougat och mjölkchokladmättade harmonier snyggt uppbackande. Den sömlösa koncentrerade kakaosmaken är vackert inflätad i frisk citruselegans och nybakade baguettetoner. Bråddjupet med de sofistikerade bastonerna ligger tryggt och lurar under ytan i väntan på att alla aromatiska extrakt har smält samman. Det är dags att ännu en gång konstatera att Cuvée Sir Winston Churchillonekligen är en av de mest konsistenta och oumbärliga prestigechampagnerna alla kategorier.”

 

– Richard Juhlin, 2018-12-10

Upptäck Cuvée Sir Winston Churchill 2008

Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill

Pol Roger Cuvée Sir Winston Churchill 2009

Art nr: 754801

1750:-

Volymen är 750ml

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.