gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Välkommen på Winemaker’s Dinner med Bruce Cakebread - Ward Wines

In English En français

Välkommen på Winemaker’s Dinner med Bruce Cakebread

Barsac wine bar

 

Bruce Cakebread winemaker

Bruce Cakebread

Sedan starten 1973 har Cakebread varit kända för sitt engagemang för kvalitet och tron att livets tillfällen höjs av goda människor, god mat och goda viner. Vingården som ligger centralt i Napa arbetar helt hållbart och är certifierad enligt Napa Green Certified Winery och 100% Napa Green Land Certified.

Bruce Cakebread är vinmakaren och andra generationen som driver verksamheten på vingården. I dag är de en av de mest respekterade vinproducenterna i USA, hyllade för sitt hållbarhetsarbete och kända för sina viner och gästfrihet i världsklass.

På tisdag den 26 mars har du möjlighet att få träffa Bruce på Barsac wine bar i Göteborg. Tveka inte att ta tillfället att lyssna på en fascinerande historia och njuta av god mat och dryck. Det finns dock bara 30 platser, så ”först till kvarn” gäller.

 

Kvällens meny


Ceviche med torsk, lax, räkor, mango, avokado, granatäpple, lime, chili och koriander
Vin: 2017 Napa Valley Sauvignon blanc

 

Torsk med brynt smör, pepparrot, räkor och kokt potatis
Vin: 2013 & 2016 Napa Valley Chardonnay

 

Oxfilé med pepparsås och rotfrukter
Vin: 2009 & 2014 Napa Valley Cabernet Sauvignon

 

Comtéost
Vin: 2012 Two Creeks Vineyard Pinot Noir

 

Pris: 995 kr per person
Tid: Tisdag den 26 mars kl 18:00
Adress: Barsac, Viktoriagatan 8, 411 25 Göteborg

 

OSA till [email protected] senast den 22/3.
För övriga frågor kontakta Fredrik Wendschlag på Ward Wines på
[email protected]

 

cakebread cellars logo

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.