gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Exklusiv webblansering - Graham's Tawny Singel Harvest 1994 - Ward Wines

In English En français

Exklusiv webblansering – Graham’s Tawny Singel Harvest 1994

 

Den 23 maj lanserades en tillfällig och exklusiv webblansering av Graham’s Tawny Singel Harvest 1994.

1994 Grahams Tawny Single Harvest har en tydlig karaktär av torkad och fräsch frukt. Smaken är fyllig och varm med toner av torkat apelsinskal, örter, sirap och fikon. Detta är en perfekt balanserad Tawny med en lång eftersmak – årgång 1994 är både unik och fulländad.

Pris: 1 100 kr, Artnr: 95708-01, Antal flaskor: 48 flaskor

Beställ Graham’s Tawny Singel Harvest 1994


Recension från Livets Goda

”1994 Graham’s Single Harvest The Apprentice. 1994 hålls av många portvinsvänner som en av de största årgångarna i modern tid och vi på Livets Goda sällar oss till denna skara. 1994:an har fortfarande kvar en strimma röd frukt vilket balanserar upp de begynnande mognadstonerna av valnötter, tobak och delikat citrusfrukt. Även en hint av blommighet avslöjar att det ännu har en nyans av ungdom kvar i sig. Smaken har en enastående intensitet, dämpad sötma som känns nästan atypisk för Graham’s och vinets fräschör med apelsinskalskänsla i finalen gör det löjligt lättdrucket. 1100 kronor för 25 års lagring och världsklass, ja det är då fyndstämplen åker fram! 96/100”

 

Ward Wines & VännerGå med i Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.