gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Winemakers Dinner med Gemtree Wines & Mischa Billing - Ward Wines

In English En français

Winemakers Dinner med Gemtree Wines & Mischa Billing

Onsdagen den 11 september bjuder Ward Wines in till middag tillsammans med vinmakarparet Melissa & Mike Brown från Gemtree Wines i McLaren Vale, Australien och Mischa Billing.

Varmt välkommen till en unik kväll där vi låter närproducerat, biodynamiskt och ekologiskt stå i centrum. Tillsammans med Melissa & Mike Brown får vi möjlighet att prova sex utvalda viner* som är biodynamiskt odlade och ekologiskt certifierade. På plats finns även Mischa Billing som tillsammans med Mike & Melissa berättar om ”vin på naturens villkor” och låter oss ta del av historier från vingården och det hållbarhetsarbete som genomsyrar vinproduktionen på Gemtree Wines. Ulriksdals Värdshus kökschef Jonathan Kascke har kvällen till ära specialkomponerat en 4-rättersmeny med råvaror i säsong som matchas perfekt till kvällens viner, smaker och tema.

Vi ser fram emot att avnjuta middagen tillsammans med dig!

Kvällens meny
Fördrink: Canapé – i glaset serveras April’s Dance Sparkling NV
Första rätt: Kryddbakad regnbågslax – i glaset serveras Citrine Chardonnay 2017
Andra rätt: Tunt skuren ryggbiff – i glaset serveras Bloodstone Shiraz 2016
Tredje rätt: Stekt oxfilé samt örtfylld korv – i glaset serveras The Phantom Red Blend 2015 och Ernest Allan Shiraz 2014
Dessert: Youghurtbavaroise – i glaset serveras Pet Nat 2019

Välkommen med din anmälan!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.