gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Årets vinperson i Spanien - Ward Wines

In English

Årets vinperson i Spanien

Vi är stolta över att arbeta med Vicente D. Cebrián-Sagarriga, ägare och vinmakare på Vinhuset Marques de Murrieta i Rioja, som har utsetts till ”Årets person” av livsstilsmagasinet El Mundo och Expansión, Fuera de Serie i Spanien.

Vicente erhåller priset efter att ha tagit Marqués de Murrieta – den första vingården i Rioja – in i 2000-talet och gjort det till ett riktmärke för spanska kvalitetsviner med distribution i mer än 100 länder.

Under de senaste två decennierna har Vicente renoverat vingården och moderniserat sina viner, samtidigt som man tagit stor hänsyn till tradition, ursprung och den historiska betydelsen av den hundra år gamla vingården. För att nå denna framgång krävs stor uthållighet och en tro på det långsiktiga projektet med konsistens i varje steg och ett stort förtroende för ett fantastiskt team.

Publikationen som delar ut priset framhåller att ägaren till Marqués de Murrieta har blivit en av de stora ambassadörerna för spanska kvalitetsviner. 

Vi på Ward Wines gratulerar Vicente till den fina utmärkelsen och är stolta över att representera Marques de Murrieta på den svenska marknaden.

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.