gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Dryckesbranschens första klimatrapport har kommit! - Ward Wines

In English En français

Dryckesbranschens första klimatrapport har kommit!

Ward Wines ser klimatsmart utveckling som en lika viktig grund för vår verksamhet som doft och smak. Vi är därför engagerade i Dryckesbranschens klimatinitiativ. Syftet är att minimera hela dryckesbranschens klimatpåverkan och bidra till att Sverige når målen i Agenda 2030.

Nu har den första rapporten från initiativet kommit som visar att förpackningar och transporter är de största orsaken till branschens klimatavtryck. Där kan vi göra skillnad.

Hela rapporten finns att läsa här

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.