gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Ny producent! Tenuta San Leonardo - Ward Wines

In English En français

Ny producent! Tenuta San Leonardo

I den sydligaste delen av Trentino i norra Italien ligger Tenuta San Leonardos ägor. Här har familjen Guerrieri Gonzagas odlat vin sedan slutet av 1800-talet. Det är idag tredje generationen som tagit över som vinmakare och sedan 2015 är vinhuset ekologiskt certifierade. För Ward Wines innebär det nya samarbetet ett välkommet komplement av högkvalitativt vin från norra Italien och ytterligare en familjeägd vinproducent med lång historia och högt ställda krav på hållbar vinproduktion i vinportföljen.

”Vi är glada över att inleda samarbete med Tenuta San Leonardo. En klassisk producent av kvalitetsviner med lång historia och som blir de ett välkommet tillskott i vår erbjudande. Dessutom smakar de väldigt gott!” – säger Jan Thorén, VD på Ward Wines

I en dalgång med Alperna som närmaste granne och varma eftermiddagsvindar från närliggande Gardasjön skapas ett speciellt mikroklimat som påminner om klimatet i mer sydliga regioner. Det är just klimatet, tillsammans med den speciella jordmånen som ger druvorna dess unika friskhet och fräschör. 

San Leonardos klassiska viner är högt ansedda världen över och kännetecknas av eleganta, friska viner på internationella druvsorter. 

Ward Wines & VännerGå med i Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.