gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

NYHET! ALTANO FRÅN SYMINGTON FAMILY - Ward Wines

In English En français

NYHET! ALTANO FRÅN SYMINGTON FAMILY

ALTANO Reserva från Symington Family Estate i Dourodalen – nu på Systembolaget 

Familjen Symnington är en av den största vingårds- och markägarna i Douro-dalen där de odlat vin i fem generationer. Idag förvaltar familjen över 26 olika quintas i de främsta regionerna Cima-Corgo och Douro Superior. I samtliga vingårdar har man stort fokus på hållbarhet och att återinvestera i marken, något som bland annat resulterat i att Symington Family Estate fick utmärkelsen ”Ethical Company of the Year” av tidskriften The Drinks Business 2019. Sedan starten av året är de även medlemmar av ”International Wineries for Climate Action”. För oss är Familjen Symington främst kända för sina portviner av världsklass med stora internationella varumärken som Grahams och DOW’s. 

Sedan 1999 har vinhuset även producerat torra, stilla viner med fokus på druvor från de egna vingårdarna under appellationen Douro DOC. ALTANO’s viner har blivit internationellt kända och hyllade för sin kvalitet och finess. Nu lanserar vi dem på den Svenska marknaden och erbjuder ALTANO Reserva Tinto och ALTANO Reserva Branco från Symington Family Estate i Systembolagets beställningssortiment. 

Ward Wines & VännerGå med i Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.