gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Premiär för Ward Wines digitala vinprovningar - Ward Wines

In English

Premiär för Ward Wines digitala vinprovningar

Roséprovning med Fredrik Lindfors och Château Minuty
Välkommen till Ward Wines digitala vinprovning där vi tillsammans provar två av vårens klassiska roséviner från vinhuset Château Minuty. Under provningen kommer du att få lära dig mer om Côtes de Provence som ursprung, skillnaden mellan olika roséviner samt hur du bäst kombinerar dem till mat.

Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig Svensk mästare i sommellerie är han en van och uppskattad provningsledare och kommer att ta dig med på en spännande provning av rosévinerna från Côtes de Provence.

Provningen är kostnadsfri och allt du behöver göra är att anmäla dig här.
Efter din anmälan kommer du att få en bekräftelse till den mejladress du uppgivit med en länk till sändningen.

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.