gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Provning av franska klassiker - Ward Wines

In English En français

Provning av franska klassiker

Välkommen till Ward Wines digitala vinprovning där vi provar vin från två klassiska regioner i Frankrike. Loire som står för de strama och friska vita vinerna och Rhône som bidrar med de kryddiga och välstrukturerade röda vinerna. Under provningen får du kunskap om de båda regionerna som ursprung, kvalitetsbegrepp och skillnaden i olika vinstilar. Det blir även tips om hur du bäst kombinerar dem till mat. Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig Svensk mästare i sommellerie.

Vinerna som provas är: Sancerre Les Baronnes från Henri Bourgeois i Loire och Crozes-Hermitage Les Launes från Delas i Rhône.

Dessvärre har bilder som visades och som vi refererade till under livesändningen inte kommit med i denna film.

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.