gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Jordgubbstårta i rulle - Ward Wines

In English En français

Jordgubbstårta i rulle


Självklart ska vi unna oss en söt avslutning och inget stavas sommar lika tydligt som en klassisk jordgubbstårta. Men ibland kan tårtfatet kan vara svårt att ta med ut i naturen så låt barndomens pannkakstårta i dekonstruerad form bjuda på en lika god men mer picknicksvänlig upplevelse.

Ta med hemlagade eller köpta pannkakor, färdig sylt, jordgubbar och en gräddig vaniljkräm och låt alla ”montera” sin egen rulle på plats.

Fyllning:

1 dl vispgrädde
1 dl färskost
2 tsk vaniljsocker
Jordgubbssylt, gärna på klämflaska

Gör så här:

Vispa grädde, färskost och vaniljsocker med elvisp till en fast och fluffig kräm. Bred ett lager av vaniljkrämen på pannkakorna och ringla jordgubbssylt ovanpå. Rulla försiktigt ihop till en rulltårta. Servera gärna med lite färska jordgubbar.

I glaset

Nivole Moscato d'Asti

Nivole Moscato d’Asti

Art nr: 778702

85:-

Volymen är 375ml

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner och få matiga nyhetsbrev varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.