gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Vinprovning med somriga vita viner - Ward Wines

In English

Vinprovning med somriga vita viner

Välkommen till Ward Wines digitala vinprovning där vi denna gång provar två vita, fräscha och somriga viner på unika och speciella druvor.

Vi kommer att prova Alvarinho, en druva från Vinho Verde i norra Portugal som blivit trendig de senaste åren, druvan går på den Spanska sidan under namnet Albarinho. Från Medelhavskusten i Languedoc-Roussilion kommer den gröna druvan Picpoul som trivs i sandig jordmån och ibland även kallas södra ”Frankrikes Chablis”. Under provningen kommer du att lära känna druvornas karaktär och de förutsättningar som respektive region erbjuder. Vi kommer även att tipsa om hur de matchas till maten eller som en fräsch och somrig aperitif.

Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig Svensk mästare i sommellerie är han en van och uppskattad provningsledare och kommer att ta dig med på en spännande provning.

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.