gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Black Stallion Cabernet Sauvignon - nu även på Magnum - Ward Wines

In English

Black Stallion Cabernet Sauvignon – nu även på Magnum

Entrén till Black Stallion Estate Winery som också är avbildad på flaskans etikett


Nu kompletteras succévinet Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon med en magnumflaska.

I hjärtat av Napa Valley, längs med Silverado Trail, ligger det vackert belägna vinhuset Black Stallion Estate Winery. Platsen var tidigare en hästranch och det gamla ridhuset har byggts om till vineri. Här har man gjort sig berömda för klassiska viner på Cabernet Sauvignon som utstrålar det typiska från ursprunget med nyanserad karaktär av svarta vinbär, björnbär, plommon, örter, kaffe och vanilj. Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon är ett hyllat vin som bjuder på generös frukt och eleganta tanniner. 

Black Stallion Estate Winery arbetar medvetet för en hållbar vinproduktion . De är självförsörjande på el genom en solcellspark på taket och är certifierade enligt California Sustainability Winegrowing program.

Magnumflaskan kompletterar nu sortimentet och finns i Systembolagets beställningssortiment från juni 2020.

Upptäck Black Stallion Magnum

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.