gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Missa inte Riesling Week den 24-30 augusti - Ward Wines

In English

Missa inte Riesling Week den 24-30 augusti


Riesling Week är en internationell vinvecka som firas runt om i världen. Under veckan kommer 48 restauranger och vinbarer från hela landet att hylla en av svenskarnas favoritdruva. Från Piteå i norr till Malmö i söder ges möjlighet att prova den mångfacetterade druvan och hantverket som ligger bakom de populära vinerna tillsammans med anpassade menyer och vinpaket på några av våra lokala restauranger och vinbarer.

Riesling passar lika bra som aperitif en ljummen sommarkväll som att servera under kräftskivan tillsammans med Västerbottensostpaj. Vinet är även ett säkert kort till andra trender som vi sett inom gastronomin under de senaste åren – från det asiatiska köket till vegetariska, närproducerade nordiska primörer, rotfrukter, men även till våra mer klassiska rätter med fisk och skaldjur.

Årets Riesling Week firas 24-30 augusti och passar perfekt till skaldjur och skördesäsongen på följande restauranger:

Stockholm                                                

E & G
Restaurang Nationalmuseum
Nofo Vinbar
SEKT
Cevicheria Aji y ajo
Bar Central
Kungsholmens vinbar
Tyge & Sessil
Vinverket
Combo vinbar
Minh Mat
Vina
Dryck vinbar
Restaurang Bergamott
Cafe Cuvée
Wärdshuset Ulla Winbladh
Eriks bakficka
Farang
Meno Male
Stockholm Ost & Chark
Hommage
19 glas
Indigo
Liberdade
Hantverket
Proviant


Uppsala

Dryck & Mat
Hambergs Fisk


Umeå

Harlequin
Sjöbris
Cinco
Gotthards krog


Göteborg

Restaurang Natur
Wolfgang Vincafé
Epoque
Barrique
Koizen
Familjen
Project

Piteå
Ångbryggeriet Restaurang

Varberg
Majas vid Havet

Västerås
Vinoteket Lothar

Gotland
Volaris vinbar

Gävle
Söders Källa Mat och Dryck

Malmö
Johan P

Härön
Magasinet

Norrköping
Ànima by PG

Örnsköldsvik
Linnea och Peter

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.