gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Internationella Cabernet Sauvignondagen! - Ward Wines

In English

Internationella Cabernet Sauvignondagen!


Egentligen behövs det väl ingen ursäkt för att njuta av ett gott glas vin, men sedan några år har de flesta druvorna och vissa regioner sina internationella bemärkelsedagar. Då samlas vinälskare i hela världen kring en #hashtag på sociala medier och delar med sig av sina dryckesupplevelser. 

Torsdagen den 3 september har turen kommit till den klassiska druvan Cabernet Sauvignon. Två goda exempel är det ekologiska vinet från Hussonet i Chile med klassiska toner av svarta vinbär och ceder och den lite tätare och mörkfruktigare Black Stallion Cabernet Sauvignon från Napa Valley.

Häll upp och häng med i flödet!

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.