gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Mousserande onlineprovning 24/9 - Ward Wines

In English

Mousserande onlineprovning 24/9

Välkommen till mousserande onlineprovning med Champagne, Crémant och Blanc de blancs.


Vi bjuder in dig till en bubblande och festlig provning av tre viner som alla tillverkas enligt den traditionella metoden, även kallad champagnemetoden. Under provningen pratar vi om hantverket, förklarar skillnaden i de olika ursprungen, vad som egentligen skiljer dem åt och varför champagne ofta har en helt annan prislapp. 


Från Pol Roger i hjärtat av Champagne provar vi klassiska Pol Roger Brut Réserve och från Gérard Bertrand i södra Frankrike provar vi Crémant de Limoux Brut, som av många sägs vara de mousserande vinernas ursprungsregion. Från Ferrari i norra Italien provar vi vinhusets ekologiska Blanc de blancs.


Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig svensk mästare i sommellerie är han en van och uppskattad provningsledare och kommer att ta dig med på en spännande provning.


Provningen sker live torsdagen den 24 september kl 18:00 – 18:45. Vi sänder live från Taverna Brillo.

ANMÄL DIG HÄR

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.