gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Ny rapport från Dryckesbranschens Klimatinitiativ är ute! - Ward Wines

In English

Ny rapport från Dryckesbranschens Klimatinitiativ är ute!

Vi är en del av initiativet

Dryckesbranschens Klimatinitiativ startades 2017 av Systembolaget, Sprit & Vinleverantörsföreningen och Sveriges Bryggerier. I detta initiativ arbetar vi tillsammans med branschkollegor för att minska vår egen, och i förlängningen hela branschens klimatpåverkan.

En dryckesbransch utan klimatpåverkan, där varje droppe räknas

Vi aktörer inom den svenska dryckesnäringen och Systembolaget, har beslutat att anta klimatutmaningen tillsammans. Vår gemensamma vision är “En dryckesbransch utan klimatpåverkan, där varje droppe räknas”. 

Det innebär också att vi integrerar hållbarhet i affärsstrategin och på så sätt skapar utrymme för ansvarstagande i våra affärsmodeller – med kunden, klimatet, människan och miljön i fokus.

Vilka är med i DKI?

Just nu ingår 43 dryckesföretag i initiativet. Vi uppmanar såklart alla branschkollegor att delta. Tillsammans står vi för närmare 80% av dryckesvolymerna i Systembolagets fasta sortiment. 


Läs hela rapporten här

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.