gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

The Ultimate French Wine Experience - Ward Wines

In English

The Ultimate French Wine Experience


Här kan du ta del av en internationell Masterclass tillsammans med vinmakaren Gérard Bertrand, som även givit namn till vinhuset med samma namn. The Ultimate French Wine Experience tar dig med på en provning genom vinhusets hyllade prestigeviner från några av familjens 15 egna Estates i Languedoc.  


Några av vinerna finns tillgängliga på Systembolaget och i Systembolagets beställningssortimentet. Övriga kan beställas via privatimport.
Vinerna som provas i denna Masterclass är:

  • Clos du Temple 2019 Rosé
  • Château l’Hospitalet Grand Vin Blanc 2018
  • Château La Sauvageonne Grand Vin Blanc 2018
  • Cigalus Blanc 2018
  • Château La Sauvageonne Grand Vin Rouge 2017
  • Cigalus Rouge 2018
  • Château de Villemajou Grand Vin Rouge 2016
  • Château Soujeole Grand Vin Rouge 2017
  • Château l’Hospitalet Grand Vin rouge 2018
  • Clos d’Ora 2017
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.