gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Onlineprovning med röda viner från Kalifornien - Ward Wines

In English

Onlineprovning med röda viner från Kalifornien


Välkommen till Ward Wines onlineprovning med fokus på Kalifornien


Vi bjuder in dig till en provning med två röda viner från hyllade Kalifornien och pratar om varför viner från denna del av världen blivit så uppskattade världen över. Från hjärtat av Napa Valley provar vi Black Stallion Cabernet Sauvignon och från den mer sydliga regionen Monterey utanför San Francisco provar vi Irony Pinot Noir. Två ursprungstypiska exempel som tydligt visar på uttrycket och stilen av respektive druva och distrikt.

Under provningen pratar vi om hur klimatet, solen och jordmånen påverkar vinet och vad lagring bidrar med till smaken. Vi berättar om hantverket och hållbarhetsarbetet i vineriet, förklarar skillnaden mellan de både druvorna och de olika delarna av regionen och mycket annat.

Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig svensk mästare i sommellerie är han en van och uppskattad provningsledare. Tillsammans med Ulrika Dratwa på Ward Wines kommer Fredrik att ta dig med på en både spännande och lärorik provning.

Provningen sker live torsdagen den 19 november kl 18:00 – 18:30 och det finns möjlighet att ställa frågor till Fredrik och Ulrika via chattfunktionen direkt under sändningen.

ANMÄL DIG HÄR

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.