gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Vinprovning med klassiska julviner - Ward Wines

In English

Vinprovning med klassiska julviner

Välkommen till Ward Wines juliga onlineprovning

Från Trimbach i Alsace kommer det vita julvinet på druvan Riesling och från södra Rhônedalen kommer det röda julvinet Mont-Redon Côtes-du-Rhône Rouge – båda passar extra bra att ha hemma inför helgens middagar med flera smaker och olika önskemål. Och ingen ostbricka eller välfyllt godisbord är väl komplett utan ett portvin som Dow’s 10YO.

Under provningen pratar vi om ursprunget för de olika vinerna, hantverket i produktionen och vad lagring bidrar med till smaken. Dessutom blir det extra fokus på vin och mat i kombination med några goda tips och råd på vägen.

Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines. Med en bakgrund som chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm och titlar som världens 5:e bästa sommelier och tvåfaldig svensk mästare i sommellerie är han en van och uppskattad provningsledare. Tillsammans med Ulrika Dratwa på Ward Wines kommer Fredrik att ta dig med på en både spännande och lärorik provning.

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.