gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Exklusiv lansering - 2015 Black Stallion Gaspare Vineyard Cabernet Sauvignon - Ward Wines

In English

Exklusiv lansering – 2015 Black Stallion Gaspare Vineyard Cabernet Sauvignon


Gaspare Vineyard Cabernet Sauvignon 2015 kommer från vingården Gaspare som ligger precis intill Black Stallion Estate Winerys vineri i Oak Knoll District AVA. Namnet på detta prestigevin är även en hyllning till vinhusets grundare Gaspare Indelicato som började odla vin i Kalifornien 1924.


Årgång 2015 bjuder på ett elegant och komplext vin med generös smak av mogna björnbär, svarta vinbär, plommon, bigarråer och cederträ. Tanninerna är väl integrerade och vinet har en lång, mörkfruktig eftersmak.


Skörden 2015 började tidigare än vanligt i Oak Knoll trots att vingårdarna ligger i den svalare och s.dra delen av Napa Valley. Vintern var mildare än vanligt och våren och sommaren var torr och varm. Det varma klimatet under växtsäsongen bidrog till något mindre druvklasar men med en stor koncentration i frukten och exceptionellt god kvalitet på druvorna. Druvorna plockades för hand och vinet har lagrats i 19 månader på små franska ekfat, varav 89% av faten var nya.

Årgång 2015 lanseras i exklusivt sortiment på Systembolaget den 2 februari.

Black Stallion Estate Winery
Gaspare Vineyard Cabernet Sauvignon

Druva: Cabernet Sauvignon
Årgång: 2015
Art: 9317201
Antal flaskor: 2 298 st
Pris: 399 kr

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.