gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Välkommen till onlineprovning Syrah/Shiraz - Frankrike vs Australien. - Ward Wines

In English

Välkommen till onlineprovning Syrah/Shiraz – Frankrike vs Australien.


Syrah är en druvsort som är trendig världen över och som görs i lite olika stilar. Vi tar tempen på två olika uttryck av druvan genom att prova Bloodstone från Gemtree Wines i McLaren Vale som är gjort på 100% Shiraz, och Delas Les Launes Crozes-Hermitage från norra Rhônedalen som är gjort på 100% Syrah.


Under provningen pratar vi om hur klimat, jordmån och vinframställning bidrar till vinernas olika karaktär. Det här är två riktigt matvänlig viner, så vi passar på att tipsa om hur du kan kombinera dem till många olika rätter i det svenska köket.


Välkommen till en kul provning som tar dig till vingårdarna i såväl Frankrike som Australien med Fredrik Lindfors och Ulrika Dratwa från Ward Wines 


Logga in på Zoom torsdagen den 25 februari kl 18:00 – 18:40.

ANMÄL DIG HÄR

Ward Wines & VännerGå med i vår vinklubb Ward Wines & Vänner som ger dig inspirerande nyhetsbrev och vintips varje vecka – alldeles gratis!
gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.