gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

NYHET - Gemtree Organic Shiraz 2020 - Ward Wines

In English

NYHET – Gemtree Organic Shiraz 2020


Gemtree Organic Shiraz 2020 – En biodynamisk juvel i fast sortiment!


För Mike och Melissa Brown på Gemtree Wines handlar vinodling om att lämna en mer hållbar och friskare jord efter sig till nästa generation. Sedan början på 1980-talet har man arbetat målmedvetet med hållbar vinproduktion och idag är hela ägan på 130 hektar i McLaren Vale, Australien helt ekologiskt och biodynamiskt certifierad. 


”Biodynamisk odling handlar inte om magi, men lönen för mödan är magisk. Med kärleken som grogrund kan man med hårt arbete skapa en juvel, som vår nya Gemtree Organic Shiraz.” säger Melissa Brown.


Den ekologiska odlingen och de friska jordarna bidrar till att ge vinerna en ökad fräschör, tydligare karaktär och ännu mer uttryck från sitt ursprung. Något som verkligen visar sig i Gemtree Organic Shiraz, ett rent och fruktdrivet, elegant vin med en nyanserad smak av mörka bär, viol, choklad och en subtil fatkaraktär.


Nu har vi glädjen att lansera Gemtree Organic Shiraz i Systembolagets fasta sortiment. Årgång 2020 är tappad i lättviktsflaska och finns från den 1 mars i 312 butiker.

Upptäck Organic Shiraz

Organic Shiraz

Organic Shiraz

Art nr: 2003301

119:-

Volymen är 750ml

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.