gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

onlineprovning 24 mars med tema ”ekologiskt, biodynamiskt och orange” - Ward Wines

In English

onlineprovning 24 mars med tema ”ekologiskt, biodynamiskt och orange”


Den 24 mars är det dags för onlineprovning med temat “ekologiskt, biodynamiskt och orange”. Det blir en kul provning med fokus på hållbara odlingar och traditionella vinstilar. Vi passar på att prova Gemtree Organic Shiraz och kommer bland annat att svara på frågorna; Är Ekologiskt odlade viner mer klimatsmarta? Vad innebär Biodynamiska viner? Och vad är egentligen ett Orangevin?


Läs mer och anmäl dig här

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.