gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Ferrari Trento - Official Toast of Formula 1® - Ward Wines

In English

Ferrari Trento – Official Toast of Formula 1®

Matteo Lunelli från Ferrari Trento och Stefano Domenicali från Formula 1® med Ferrari Jeroboam


Ferrari Trento i prestigefyllt treårigt partnerskap med Formula 1


Det prestigefyllda treåriga partnerskapet tillkännagavs globalt före starten av FIA Formula 1®-världsmästerskapet 2021 i Bahrain. Det innebär att Ferrari Trento’s prisbelönta mousserande viner kommer att vara det officiella vinet att skåla i vid Formula 1®-firande under hela 2021 och tre år framåt.


Formula 1® har utsett Ferrari Trento till sin dryckespartner, både för deras prisbelönta mousserande viner och som ett erkännande för företagets långa och respekterade historia. I likhet med Formula 1® är den italienska familjeägda vingården baserad i Trentino, i de italienska Alperna. Här har Ferrari Trento producerat mousserande viner i över ett sekel och är internationellt hyllade för Italienska mousserande viner i världsklass.

Motorsporten Formula 1® har över en halv miljard passionerade fans som stödjer de bästa förarna och hyllar dem som kulturella ikoner. Med den gemensamma symbolen för ”Italian Art of Living” som delas ut vid internationella evenemang kommer vinnare att skåla och hyllas på podier med Ferrari Trentodoc i Jeroboam-flaska.


”Vi är mycket glada att tillkännage partnerskapet med Formula 1®, som både är en prestation och en utgångspunkt för oss. Vi bestämde oss för att påbörja detta projekt även under den komplexa tid som världen just nu upplever, för vi tror starkt på Ferrari Trentos framtid.” — Matteo Lunelli, VD och koncernchef på Ferrari Trento.

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.