gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Vinprovning med tema ekologiskt, biodynamiskt och orange - Ward Wines

In English

Vinprovning med tema ekologiskt, biodynamiskt och orange

Är Ekologiskt odlade viner mer klimatsmarta? Vad innebär Biodynamiska viner? Och vad är egentligen ett Orangevin?


Du har säkert stött på flertalet nya ord och uttryck den senaste tiden när du läser om vin eller när du ska köpa vin. Men vad innebär de egentligen? Och vad är egentligen ett hållbart val? Den 24 mars bjuder vi in till onlineprovning och reder ut begreppen.


Vi provar tre olika viner och pratar om historia, klimatet och filosofin som är grunden för olika typer av vinproduktion. Vad innebär det för arbetet i vingården och i odlingarna, och vad innebär det för vinmakaren och vinet i flaskan. Vi provar, berättar och svarar på dina frågor.

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.