gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Den 22 april provar vi vårens roséviner - Ward Wines

In English

Den 22 april provar vi vårens roséviner

Välkommen till onlineprovning där vi dukat fram vårens roséviner och tar dig med på en resa i vinets rosa värld.


Vi kommer att prova fem olika roséviner, men du väljer såklart vilka viner du provar tillsammans med oss. Vi pratar om historien bakom rosévinet, hur de framställs och vad som skiljer de olika rosaskimrande vinerna åt. Vi passar även på att prova en rosé champagne som är en av vårens stora trender. Häng med när ni provar, berättar och svarar på dina frågor.


Provningsledare är Fredrik Lindfors som arbetar som produktchef på Ward Wines som är en van och uppskattad provningsledare. Tillsammans med Ulrika Dratwa på Ward Wines kommer Fredrik att ta dig med på en både spännande och lärorik provning. Provningen är kostnadsfri och du väljer själv vilka viner du väjer att prova.


Anmäl dig nu till provningen torsdagen den 22 april kl 18:00 – 18:40. Det finns möjlighet att ställa frågor till Fredrik och Ulrika via chattfunktionen direkt under sändningen.


ANMÄL DIG HÄR

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.