gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Onlineprovning med vinmakaren Arnaud Bourgeois 6 maj - Ward Wines

In English

Onlineprovning med vinmakaren Arnaud Bourgeois 6 maj

Sauvignon Blanc – en druva, en vinmakare, två världsdelar


Den 6 maj bjuder vi in till onlineprovning med Arnaud Bourgeois som är vinhusets vinmakare och ägare. Tillsammans provar vi två uttryck av druvan Sauvignon Blanc som är producerade av samma vinmakare i två världsdelar; Clos Henri Petit Clos från Nya Zeeland och Sancerre Les Baronnes från Frankrike.

En kul provning där vi upplever hur klimatet och jordmånen i olika delar av världen påverkar vinet i glaset! 

Provningen är kostnadsfri och genomförs på engelska direkt från Stockholm och Loire, torsdagen den 6 maj kl 18:00 – 19:00.


ANMÄL DIG HÄR

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.