gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Onlineprovning med vinmakaren från Gérard Bertrand - Ward Wines

In English

Onlineprovning med vinmakaren från Gérard Bertrand


Den 10 juni bjuder vi in dig till en onlineprovning med Stéphane Queralt, vinmakare hos Gérard Bertrand och Fredrik Lindfors från Ward Wines. Tillsammans provar vi två uttryck och två vinstilar från vinhuset i regionen Languedoc-Roussillon genom vinerna Picpoul de Pinet och Corbières.


Vinhuset Gérard Bertrand är en starkt lysande ledstjärna i Languedoc-Roussillon och är idag en av de ledande franska producenterna av ekologiska viner. Gérard är personligen mycket engagerad i hållbar utveckling och i december utsågs Gérard Bertrand till ”Green Personality of the Year” av The Drinks Business.


Provningen sker på engelska och sänds live från både Stockholm och Narbonne, torsdagen den 10 juni kl 18:00 – 19:00.


ANMÄL DIG HÄR

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.