gate-logo

Du verkar inte ha JavaScript aktiverat i din webbläsare. För att kunna använda denna webbplats måste du tillåta JavaScript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera JavaScript.

Onlineprovning med vinmakaren Arnaud Bourgeois - Ward Wines

In English

Onlineprovning med vinmakaren Arnaud Bourgeois


Vinproducenten Henri Bourgeois har producerat vin i Sancerre och Pouilly Fumé i tio generationer. Nyfikenhet och passion för vinhantverket har bidragit till att de sedan 20 år tillbaka även producerar vin under namnet Clos Henri på det egna vineriet i Marlborough på Nya Zealand. En plats som familjen valt med stor omsorg och där växtplatsen på många sätt liknar klimatet längs Loire-floden.

Tillsammans med Arnaud Bourgeois som idag driver vinhuset bjuder vi här in till en provning med: Två uttryck av Sauvignon blanc – samma druva, samma vinmakare, två världsdelar!

gate-logo

Webbplatsen innehåller information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Du måste även godkänna att webbplatsen lagrar cookies på din enhet.

Läs mer om cookies
Den 1 juli 2011 förändrades lagen om elektronisk kommunikation (2003:389). Den innebär att du som besöker en webbplats aktivt kan behöva samtycka till att webbplatsen använder så kallade cookies, kakor. Vissa cookies är nödvändiga för att wardwines.se ska fungera och de har redan sparats temporärt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. På denna webbplats används även cookies för att du som besökare ska få en bättre användarupplevelse. Du behöver därför tillåta lagring av cookies på din dator för att kunna använda webbplatsen på det sätt vi avsett.