2019 Red Experiment N4.9 – är det fjärde årgången från denna serie. Cabernet Sauvignon med nästan lika delar Petit Verdot, Cabernet Franc och Merlot skapar en harmoni av färska björnbär, cola, cassis och lakritsrot. Sandelträ och krossade körsbär kompletterar den polerade och dekadenta smaken av detta grannäventyr.
I Ovid Napa Valley återspeglas experiment i druvodling och vinframställning i vårt DNA för att framställa det bästa vinet vår jord kan erbjuda. Vi genomför formella experiment och deltar i en mängd olika akademiska studier för att stilla vår nyfikenhet och utmana det vi vet är möjligt i vingården och vingården. Våra serie med Experiment är en del av denna process. Varje årgång erbjuder vi mindre volymer av olika viner som vi tror kommer att vara av speciellt intresse för dig, så att du kan smaka och uppleva nya aspekter av vårt ursprung, vingård och vinframställning.
2019 Red Experiment N4.9 – är det fjärde årgången från denna serie. Cabernet Sauvignon med nästan lika delar Petit Verdot, Cabernet Franc och Merlot skapar en harmoni av färska björnbär, cola, cassis och lakritsrot. Sandelträ och krossade körsbär kompletterar den polerade och dekadenta smaken av detta grannäventyr.
I Ovid Napa Valley återspeglas experiment i druvodling och vinframställning i vårt DNA för att framställa det bästa vinet vår jord kan erbjuda. Vi genomför formella experiment och deltar i en mängd olika akademiska studier för att stilla vår nyfikenhet och utmana det vi vet är möjligt i vingården och vingården. Våra serie med Experiment är en del av denna process. Varje årgång erbjuder vi mindre volymer av olika viner som vi tror kommer att vara av speciellt intresse för dig, så att du kan smaka och uppleva nya aspekter av vårt ursprung, vingård och vinframställning.