Friskt och fruktigt med en hint av blommiga toner, gröna äpplen, och citrusfrukt. Uttrycksfullt och friskt med en medelhög syra.
Skörden sker manuellt. Efter noggrann sortering och pressning av hela klasar får musten jäsa i rostfria ståltankar. Lagring på fin jästfällning sker i 12 månader i en kombination av rostfria ståltankar och betongägg.
Om producenten
François Descombe var borgmästare i den lilla byn i Beaujolais när han la grunden till vinhuset i sitt namn. Nu, 100 år senare är det den 5:e generationen som står vid rodret genom Marine, Kevin och François Descombe. Ett ungt och dynamiskt gäng med fokus på hållbarhet och klimatfrågor på de tre vingårdarna i Chablis, Beaujolais och Rhônedalen.
Alla druvor kommer från egna odlingar och genom de egna vinerierna har de full kontroll över hela produktionskedjan.
Friskt och fruktigt med en hint av blommiga toner, gröna äpplen, och citrusfrukt. Uttrycksfullt och friskt med en medelhög syra.
Skörden sker manuellt. Efter noggrann sortering och pressning av hela klasar får musten jäsa i rostfria ståltankar. Lagring på fin jästfällning sker i 12 månader i en kombination av rostfria ståltankar och betongägg.
Om producenten
François Descombe var borgmästare i den lilla byn i Beaujolais när han la grunden till vinhuset i sitt namn. Nu, 100 år senare är det den 5:e generationen som står vid rodret genom Marine, Kevin och François Descombe. Ett ungt och dynamiskt gäng med fokus på hållbarhet och klimatfrågor på de tre vingårdarna i Chablis, Beaujolais och Rhônedalen.
Alla druvor kommer från egna odlingar och genom de egna vinerierna har de full kontroll över hela produktionskedjan.