Mörkt lila röd färg. Fylligt och mycket smakrikt med toner av mörka bär, svarta vinbär, ceder och moreller.
Druvor från Cakebreads egna vingårdar i Napa Valley. Vinet har jäst på ståltankar och sedan lagrats i 18 månader på franska ekfat, vara 59% nya fat. Tål många års lagring.
Om producenten
1972 köpte Jack och Dolores Cakebread The Surchiviant Ranch in Rutherford. Då började även Jack och Dolores sin vinutbildning vid UC Davis där de hade lärare som Louis Martini och Robert Mondavi. Snart planterade de sina första vinstockar. 1974 producerade de sitt första vin, en Chardonnay och året därpå lanserade deras första Cabernet Sauvignon. Vinmakare är Stephanie Jacob.
Hållbarhet
Cakebread Winery är både Green-Certified Winery och Bee Friendly-certified. Det innebär att man arbetar hållbart och är ekologiskt certifierade för såväl odlingar som produktionen.
Mörkt lila röd färg. Fylligt och mycket smakrikt med toner av mörka bär, svarta vinbär, ceder och moreller.
Druvor från Cakebreads egna vingårdar i Napa Valley. Vinet har jäst på ståltankar och sedan lagrats i 18 månader på franska ekfat, vara 59% nya fat. Tål många års lagring.
Green-certified & Bee friendly winery
Om producenten
1972 köpte Jack och Dolores Cakebread The Surchiviant Ranch in Rutherford. Då började även Jack och Dolores sin vinutbildning vid UC Davis där de hade lärare som Louis Martini och Robert Mondavi. Snart planterade de sina första vinstockar. 1974 producerade de sitt första vin, en Chardonnay och året därpå lanserade deras första Cabernet Sauvignon. Vinmakare är Stephanie Jacob.
Hållbarhet
Cakebread Winery är både Green-Certified Winery och Bee Friendly-certified. Det innebär att man arbetar hållbart och är ekologiskt certifierade för såväl odlingar som produktionen.