Fylligt och smakrikt med toner av exotisk frukt, gula äpplen, vit persika och subtila toner av vanilj från faten.
Druvorna kommer från Cakebreads egna odlingar i Napa Valley. Vinet har jäst sur lie på franska fat under 8 månader, varav 34% av faten var nya.
Servera till vegetariska rätter med svamp eller en panerad rödspätta med remouladsås och pressad potatis.
Serveringstemperatur: 10° C.
Om producenten
1972 köpte Jack och Dolores Cakebread The Surchiviant Ranch in Rutherford. Då började även Jack och Dolores sin vinutbildning vid UC Davis där de hade lärare som Louis Martini och Robert Mondavi. Snart planterade de sina första vinstockar. 1974 producerade de sitt första vin, en Chardonnay och året därpå lanserade deras första Cabernet Sauvignon. Vinmakare är Stephanie Jacob.
Hållbarhet
Cakebread Winery är både Green-Certified Winery och Bee Friendly-certified. Det innebär att man arbetar hållbart och är ekologiskt certifierade för såväl odlingar som produktionen.
Fylligt och smakrikt med toner av exotisk frukt, gula äpplen, vit persika och subtila toner av vanilj från faten.
Druvorna kommer från Cakebreads egna odlingar i Napa Valley. Vinet har jäst sur lie på franska fat under 8 månader, varav 34% av faten var nya.
Servera till vegetariska rätter med svamp eller en panerad rödspätta med remouladsås och pressad potatis.
Serveringstemperatur: 10° C.
Server Render
Green-certified & Bee friendly winery
Om producenten
1972 köpte Jack och Dolores Cakebread The Surchiviant Ranch in Rutherford. Då började även Jack och Dolores sin vinutbildning vid UC Davis där de hade lärare som Louis Martini och Robert Mondavi. Snart planterade de sina första vinstockar. 1974 producerade de sitt första vin, en Chardonnay och året därpå lanserade deras första Cabernet Sauvignon. Vinmakare är Stephanie Jacob.
Hållbarhet
Cakebread Winery är både Green-Certified Winery och Bee Friendly-certified. Det innebär att man arbetar hållbart och är ekologiskt certifierade för såväl odlingar som produktionen.