En kraftig och fyllig Cabernet Sauvignon med mörka toner av björnbär, svarta vinbär, mörka körsbär, kaffe, kryddor och vanilj. Integrerade tanniner och lång kryddig eftersmak.
Paso Robles är ett relativt varmt och torrt område vilket ger stor koncentration till druvorna med mörk frukt och bra struktur. Vinet har lagrats i 10 månader på franska ekfat.
Servera till kraftiga och smakrika rätter, gärna en amerikansk rib eye med rökig bbq glaze.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Om producenten
Den legendariske filmregissören Francis Ford Coppola slog sig ner i Napa Valley på 1970-talet för att börja tillverka vin i liten skala. Han började vid Inglenook Estate i Rutherford och idag gör man vin från flera välkända distrikt i olika delar av Kalifornien såväl som i Oregon.
Hållbarhet:
Familjen Coppola har strävat i över 40 år för att tillämpa och förbättra arbetet i vingårdar, vineri och besöksverksamheten ur ett långsiktigt hållbart miljöperspektiv. Vinhuset är certifierade enligt California Sustainable Winegrowing Alliance, Bee Friendly Farming, Fish Friendely Farming och EPA Green Growing Partner.
"I want to leave the earth better than I found it for future generations" - Francis Ford Coppola
En kraftig och fyllig Cabernet Sauvignon med mörka toner av björnbär, svarta vinbär, mörka körsbär, kaffe, kryddor och vanilj. Integrerade tanniner och lång kryddig eftersmak.
Paso Robles är ett relativt varmt och torrt område vilket ger stor koncentration till druvorna med mörk frukt och bra struktur. Vinet har lagrats i 10 månader på franska ekfat.
Servera till kraftiga och smakrika rätter, gärna en amerikansk rib eye med rökig bbq glaze.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Server Render
Om producenten
Den legendariske filmregissören Francis Ford Coppola slog sig ner i Napa Valley på 1970-talet för att börja tillverka vin i liten skala. Han började vid Inglenook Estate i Rutherford och idag gör man vin från flera välkända distrikt i olika delar av Kalifornien såväl som i Oregon.
Hållbarhet:
Familjen Coppola har strävat i över 40 år för att tillämpa och förbättra arbetet i vingårdar, vineri och besöksverksamheten ur ett långsiktigt hållbart miljöperspektiv. Vinhuset är certifierade enligt California Sustainable Winegrowing Alliance, Bee Friendly Farming, Fish Friendely Farming och EPA Green Growing Partner.
"I want to leave the earth better than I found it for future generations" - Francis Ford Coppola
Server Render