Doft av svarta vinbär, körsbär och mörk frukt. Karaktären domineras av merlot med toner av kaffebönor och karamell.
Druvorna till Culinaria Collection Grand Vin handplockas i vinhusets egna vingårdar i regionen Franschhoek i Sydafrika och skördas vid optimal mognad. De olika druvsortrna jäser separat under 9 månaders tid. Därefter görs blenden och vinet mognar på franska ekfat ytterligare 12 månader före tappning.
Servera till smakrika rätter av nötkött eller vilt. Passar även bra till olika typer av grytor, svamprätter och smakrika vegetariska grytor. Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Doft av svarta vinbär, körsbär och mörk frukt. Karaktären domineras av merlot med toner av kaffebönor och karamell.
Druvorna till Culinaria Collection Grand Vin handplockas i vinhusets egna vingårdar i regionen Franschhoek i Sydafrika och skördas vid optimal mognad. De olika druvsortrna jäser separat under 9 månaders tid. Därefter görs blenden och vinet mognar på franska ekfat ytterligare 12 månader före tappning.
Servera till smakrika rätter av nötkött eller vilt. Passar även bra till olika typer av grytor, svamprätter och smakrika vegetariska grytor. Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Server Render