Elegant och energirikt vin med toner av mogna jordgubbar, hallon, svarta körsbär, kryddor och salvia. Silkiga tanniner och en lång, fyllig eftersmak.
Columbia Valley i Washington State har gjort sig känt för uttrycksfulla och spännande viner, främst på Cabernet Sauvignon. Här får vingårdarna många soltimmar, kalla nätter och väldigt lite nederbörd. Det är ett klimat som tillåter druvorna att mogna på vinstockarna i hela druvklasar, något som bidrar till energirika viner med kraftfulla aromer. Vinet har lagrats på franska ekfat i 18 månader, varav 30% på nya ekfat.
Servera till en grillad köttbit med rödvinssås eller en risotto med svamp.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Elegant och energirikt vin med toner av mogna jordgubbar, hallon, svarta körsbär, kryddor och salvia. Silkiga tanniner och en lång, fyllig eftersmak.
Columbia Valley i Washington State har gjort sig känt för uttrycksfulla och spännande viner, främst på Cabernet Sauvignon. Här får vingårdarna många soltimmar, kalla nätter och väldigt lite nederbörd. Det är ett klimat som tillåter druvorna att mogna på vinstockarna i hela druvklasar, något som bidrar till energirika viner med kraftfulla aromer. Vinet har lagrats på franska ekfat i 18 månader, varav 30% på nya ekfat.
Servera till en grillad köttbit med rödvinssås eller en risotto med svamp.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Server Render
Kryddigt, rikt och mustigt med kaffetoner, saltlakrits, björnbär och mörka körsbär. Svartpepprig touch i finishen.