Torr med fin mousse. Fylliga och fruktiga toner av päron, gröna äpplen, persika, nektarin, brioche och en fläkt av citron. Friskt och fräscht med bra balans.
Producerat enligt den traditionella metoden, vilket innebär en andra jäsning på flaska i 24 månader. Druvorna selekteras noga både vid skörd och i vineriet. Basvinet utgör en blend av de tre druvorna: Chardonnay, Pinot Blanc och Pinot Noir med ca en tredjedel av varje.
Servera som aperitif eller sällskapsdryck. Utmärkt följeslagare till fisk- och skaldjursrätter, där det gärna får finnas lite syrlighet i tillagning eller i tillbehören.
Serveringstemperatur: 8-10° C
Torr med fin mousse. Fylliga och fruktiga toner av päron, gröna äpplen, persika, nektarin, brioche och en fläkt av citron. Friskt och fräscht med bra balans.
Producerat enligt den traditionella metoden, vilket innebär en andra jäsning på flaska i 24 månader. Druvorna selekteras noga både vid skörd och i vineriet. Basvinet utgör en blend av de tre druvorna: Chardonnay, Pinot Blanc och Pinot Noir med ca en tredjedel av varje.
Servera som aperitif eller sällskapsdryck. Utmärkt följeslagare till fisk- och skaldjursrätter, där det gärna får finnas lite syrlighet i tillagning eller i tillbehören.
Serveringstemperatur: 8-10° C
Server Render