Medelstor och angenäm doft med inslag av hallon, körsbär och integrerade toner från ekfaten. Fint balanserad syra, eleganta toner, trevlig kryddighet med färska örter och mogen frukt som samsas med fatkaraktären i den långa eftersmaken.
Pinot Noir från de egna vingårdarna kring byn Bergheim i Alsace och handskördas vid optimal mognad. Druvorna avstjlälkas innan de pressas försiktigt och förs över till jäsningskaret. Efter jäsningen sker en väl avvägd lagring på fat av fransk ek som fördelas på nya fat, ettåriga fat och tvååriga fat.
Servera till rätter av ljust kött som fläsk och kalv, kyckling eller sallader. Passar även till krämiga milda ostar som Brillat Savarin och Brie.
Serveringstemperatur: 14-16° C
Medelstor och angenäm doft med inslag av hallon, körsbär och integrerade toner från ekfaten. Fint balanserad syra, eleganta toner, trevlig kryddighet med färska örter och mogen frukt som samsas med fatkaraktären i den långa eftersmaken.
Pinot Noir från de egna vingårdarna kring byn Bergheim i Alsace och handskördas vid optimal mognad. Druvorna avstjlälkas innan de pressas försiktigt och förs över till jäsningskaret. Efter jäsningen sker en väl avvägd lagring på fat av fransk ek som fördelas på nya fat, ettåriga fat och tvååriga fat.
Servera till rätter av ljust kött som fläsk och kalv, kyckling eller sallader. Passar även till krämiga milda ostar som Brillat Savarin och Brie.
Serveringstemperatur: 14-16° C
Server Render