Fräsch doft med toner av äpplen, citrus och brioche. Fräsch och smakrik med inslag av gula äpplen, citrus och grapefrukt.
Petit Albet Brut är gjord enligt den traditionella metoden (även sk. champagnemetoden). Det innebär att att vinet har jäst en andra gång på sin jästfällning i flaska. Denna Cava har lagrats på jästfällningen i 18 månader.
Servera som aperitif eller till somriga sallader och fräscha rätter.
Om producenten
Vingården Can Vendrell de la Cordina ligger söder om Barcelona i Penedès. 1903 etablerade sig familjen Albet på gården där man odlat vin sedan medeltiden.
Hållbarhet
Albet i Noya i Pènedes betraktas som pionjärer inom ekologisk produktion i hela Europa. Idag äger familjen 145 hektar varav 81 hektar är planterade med vinrankor. I över 40 år har Albet i Noya arbetat hållbart med ekologiskt jordbruk och vinproduktion.
Fräsch doft med toner av äpplen, citrus och brioche. Fräsch och smakrik med inslag av gula äpplen, citrus och grapefrukt.
Petit Albet Brut är gjord enligt den traditionella metoden (även sk. champagnemetoden). Det innebär att att vinet har jäst en andra gång på sin jästfällning i flaska. Denna Cava har lagrats på jästfällningen i 18 månader.
Servera som aperitif eller till somriga sallader och fräscha rätter.
Server Render
Om producenten
Vingården Can Vendrell de la Cordina ligger söder om Barcelona i Penedès. 1903 etablerade sig familjen Albet på gården där man odlat vin sedan medeltiden.
Hållbarhet
Albet i Noya i Pènedes betraktas som pionjärer inom ekologisk produktion i hela Europa. Idag äger familjen 145 hektar varav 81 hektar är planterade med vinrankor. I över 40 år har Albet i Noya arbetat hållbart med ekologiskt jordbruk och vinproduktion.