Fylligt och smakrikt med körsbärsröd färg. Karaktären av röd frukt, kryddiga toner och väl integrerade tanniner.
Druvorna kommer från utvalda vingårdar i Ribera del Duero med vinstockar som är mellan 15-20 år gamla. Skörden sker manuellt. Traditionell jäsning med temperaturkontroll på 24° C under 10 dagar. Därefter lagras vinet tre månader på franska och amerikanska ekfat.
Servera till en köttgryta, en kycklingrätt eller en vegetarisk chili cin carne.
Serveringstempertur: 16-18° C.
Om producenten
Vinhuset Palacios Vinos de Finca Trus grundar sig i visionen att utgå från platsen, klimatet och jordmånen för att producera unika och ursprungstypiska viner. Initiativtagare är entreprenören och eldsjälen Javier Palacios som satsat sitt hjärta och yrkeskunskap i vinhusen i Rioja och Ribera del Duero som ingår i projektet.
Fylligt och smakrikt med körsbärsröd färg. Karaktären av röd frukt, kryddiga toner och väl integrerade tanniner.
Druvorna kommer från utvalda vingårdar i Ribera del Duero med vinstockar som är mellan 15-20 år gamla. Skörden sker manuellt. Traditionell jäsning med temperaturkontroll på 24° C under 10 dagar. Därefter lagras vinet tre månader på franska och amerikanska ekfat.
Servera till en köttgryta, en kycklingrätt eller en vegetarisk chili cin carne.
Serveringstempertur: 16-18° C.
Server Render
Om producenten
Vinhuset Palacios Vinos de Finca Trus grundar sig i visionen att utgå från platsen, klimatet och jordmånen för att producera unika och ursprungstypiska viner. Initiativtagare är entreprenören och eldsjälen Javier Palacios som satsat sitt hjärta och yrkeskunskap i vinhusen i Rioja och Ribera del Duero som ingår i projektet.