Medelfylligt och balanserat med aromatiska toner av körsbär, vildhallon, rosor och viss kryddighet.
Vinodlingen sker i den västra delen av Anderson Valley i Mendocino County, cirka 2,5 timmar norr om San Francisco. På Anderson Valley Estate är 69 tunnland planterade med Pinot Noir, Chardonnay och Pinot Gris. Med floden Navarro i sydväst och närhet till Stilla havet skapas ett naturligt maritimt klimat som är gynnsamt för odlingarna och ger rätt förutsättningar för burgundiska druvor som mognar långsamt och här når sig fulla mognad.
Ankbröst med skysås och körsbärschutney eller grillad lax med kantareller.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Om producenten
På Long Meadow Ranch arbetar familjen Hall sedan 1989 efter mottot ”Excellence through responsible farming”. Den familjeägda vinproducenten sysselsätter ett helt cirkulärt ekologiskt jordbrukssystem med såväl vin-och olivodling som frukt-och grönsaksodling i både Napa Valley och längre norrut i Anderson Valley. Allt återvinns och mycket av det som produceras på ranchen serveras på deras populära restaurang Farmstead eller säljs på Farmers Markets på helgerna. Vinerna från Long Meadow Ranch är matvänliga, eleganta, balanserade och uttrycker tydligt ursprung från regionen..
Hållbarhet
Varje del av ranchen tar ett stort socialt ansvar och man arbetar med hållbara och ekologiska odlingsmetoder i hela produktionskedjan.
Medelfylligt och balanserat med aromatiska toner av körsbär, vildhallon, rosor och viss kryddighet.
Vinodlingen sker i den västra delen av Anderson Valley i Mendocino County, cirka 2,5 timmar norr om San Francisco. På Anderson Valley Estate är 69 tunnland planterade med Pinot Noir, Chardonnay och Pinot Gris. Med floden Navarro i sydväst och närhet till Stilla havet skapas ett naturligt maritimt klimat som är gynnsamt för odlingarna och ger rätt förutsättningar för burgundiska druvor som mognar långsamt och här når sig fulla mognad.
Ankbröst med skysås och körsbärschutney eller grillad lax med kantareller.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Server Render
Om producenten
På Long Meadow Ranch arbetar familjen Hall sedan 1989 efter mottot ”Excellence through responsible farming”. Den familjeägda vinproducenten sysselsätter ett helt cirkulärt ekologiskt jordbrukssystem med såväl vin-och olivodling som frukt-och grönsaksodling i både Napa Valley och längre norrut i Anderson Valley. Allt återvinns och mycket av det som produceras på ranchen serveras på deras populära restaurang Farmstead eller säljs på Farmers Markets på helgerna. Vinerna från Long Meadow Ranch är matvänliga, eleganta, balanserade och uttrycker tydligt ursprung från regionen..
Hållbarhet
Varje del av ranchen tar ett stort socialt ansvar och man arbetar med hållbara och ekologiska odlingsmetoder i hela produktionskedjan.