Vinet är elegant och fylligt med ett strukturerat djup i smaken. Typiska Malbec-aromer med inslag av färsk frukt, plommon och körsbär som tydligt framhävs i eftersmaken.
El Burro är ett naturvin producerat med minimal mänsklig påverkan. Druvorna kommer från certifierat ekologiska vingårdar och vinet tillverkas utan tillsatser för att behålla druvornas naturliga uttryck och karaktär. Musten macererar i 15 dagar och vinet buteljeras ofiltrerat och utan klarning. Med livlig syra och mjuka tanniner är det ett lättdrucket vin som framhäver Malbec-druvans naturliga karaktär med renhet och finess. Malbec without makeup!
Servera till grillad entrecôte med chimichurri, lammkotletter med rosmarin och vitlök eller ett ankbröst med plommonsås. Vegetariskt: Grillad aubergine med svamp och halloumi eller en svamprisotto med timjan och parmesan.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Om producenten
Zuccardi Valle de Uco och Bodegas Santa Julia samlar tre generationer av en familj, förenade genom passionen för att odla druvor och producera viner som uttrycker terroirens unika identitet.
Vingårdarna är planterade i en bergöken på hög höjd, bland alluviala jordar med stora stenar och rika på kalciumkarbonat. Varje vingård har en unik identitet, relaterad till dess jordmån, klimat, landskap och historia. Utmaningen är att tolka mångfalden på varje plats för att uttrycka identiteten i vinet.
Vinet är elegant och fylligt med ett strukturerat djup i smaken. Typiska Malbec-aromer med inslag av färsk frukt, plommon och körsbär som tydligt framhävs i eftersmaken.
El Burro är ett naturvin producerat med minimal mänsklig påverkan. Druvorna kommer från certifierat ekologiska vingårdar och vinet tillverkas utan tillsatser för att behålla druvornas naturliga uttryck och karaktär. Musten macererar i 15 dagar och vinet buteljeras ofiltrerat och utan klarning. Med livlig syra och mjuka tanniner är det ett lättdrucket vin som framhäver Malbec-druvans naturliga karaktär med renhet och finess. Malbec without makeup!
Servera till grillad entrecôte med chimichurri, lammkotletter med rosmarin och vitlök eller ett ankbröst med plommonsås. Vegetariskt: Grillad aubergine med svamp och halloumi eller en svamprisotto med timjan och parmesan.
Serveringstemperatur: 16-18° C.
Server Render
Om producenten
Zuccardi Valle de Uco och Bodegas Santa Julia samlar tre generationer av en familj, förenade genom passionen för att odla druvor och producera viner som uttrycker terroirens unika identitet.
Vingårdarna är planterade i en bergöken på hög höjd, bland alluviala jordar med stora stenar och rika på kalciumkarbonat. Varje vingård har en unik identitet, relaterad till dess jordmån, klimat, landskap och historia. Utmaningen är att tolka mångfalden på varje plats för att uttrycka identiteten i vinet.
En malbec gjord för våren och sommaren. Inte något fullblod här inte. Snarare ett vin som vinner på sin lätthet och tillgänglighet. Trixet ligger i lagring på cement – inga fat här! Det lyfter fram vinets nerv och kittlande saftiga bär, röda hallon, viol, lavendel och örtiga avslutning.