Bodegan Williams & Humbert i Jerez de la Frontera är den största vinanläggningen i Europa. De kilometerlånga gångarna i bodegan lagerhåller mer än 80.000 fat med sherry som långsamt får mogna i olika solerasystem, vissa både tjugo och trettio år gamla. Den mest berömda delen av bodegan kallas "Sacristia" och här hittar man de allra äldsta starkvinerna – vissa daterade redan på 1800-talet.
Bodegas Williams & Humbert grundades 1877 efter giftemål mellan den engelske vinhandlaren Alexander Williams och Amy Humbert som kom från en etablerad sherryfamilj, även hon med brittisk härkomst. Deras första order var på två små fat Fino-sherry som skeppades till England. På den här tiden såldes sherry knappt utanför Spanien men tack vare sina utmärkta kontakter med det gamla hemlandet blomstrade snart affärerna och W&H blev en av de stora bodegorna i staden. 30 år senare (1906) introducerades varumärket Dry Sack.
Dry Sack finns flera varianter men i Sverige är det Medium Dry Sherry som är mest känd; en bärnstensfärgad, halvtorr, välbalanserad sherry gjord på druvorna palomino och pedro ximenenz.
2005 såldes företaget till familjen Medina och idag äger de över 300 hektar vinodlingar uppdelade på två vingårdar; Las Conchas i Balbaina, och Dos Mercedes i Carrascal. Den årliga produktionen uppgår till cirka 4 miljoner liter. De egna vingårdar levererar druvor till den egna sherry-produktionen, men de köper även in druvor för att producera på sherry med andra varumärken. Bodegan i Jerez de la Frontera är den största vinanläggningen i Europa och hela produktionen är hållbarhetscertifierad enligt spanska CAAE.
Ett besök på bodegan är en upplevelse; visning av källargångar, sherryprovning, filmvisning i 3D-format och ryttarshow är några av programpunkterna som finns att välja emellan.